100-questions-5

Társasági életet élni azért nem egy kényszer: az ember szívesen van a szeretteivel, barátaival, a jóízű beszélgetések, sztorizások, nevetgélések – az ilyen dolgoktól is jó az élet.

Mi szoktunk például társasozni is összejárni, úgyhogy azt gondolom értjük a hogyanbarátkozzunk-at. Szerencsére mindig van téma, de jó lehet kicsit kizökkenni a megszokott bandázásból és kicsit komolyabbra, felnőttesebbre venni a dramaturgiát.

A 100 Questions kártyasorozat nem kisebbre vállalkozott, mint hogy az ilyen beszélgetéseket kicsit feldobja, izgalmasabbá tegye. Teszi ezt 100 olyan kérdéssel, amit nem lehet megúszni tőmondattal, úgyhogy nincs mese, beindul a dumamalom  – ahogy a weboldal is fogalmaz: a nagyszerű beszélgetések mindig egy nagyszerű kérdéssel kezdődnek.

100-questions-1
100-questions-3
100-questions-4
100-questions-2

A bemutatott minták alapján az olyan kérdések, hogy pl. Mitől lesz valaki jó utazótárs? hirtelen már rakod is össze a fogalmi magyarázatot, de közben biztos már neked is eszedbe jut egy emlékezetes jó/rossz sztorid utazással kapcsolatban. Ha mégse, akkor meg úgy is tök mindegy, barátkozz nyugodtan a jól megszokott módon. Hisz úgy is ez a lényeg.

+ 100 kérdés