Ez lehetne akár valami vicc is – hisz’ csillámport általában valami ünneplés vagy buli alkalmából használ az ember, nem hogy az ellenségének küld.

csillamport-kuldeni

Talán még benned is élénkek az emlékek a karácsonyfa lakásból való elszállításáról. Mi múlt héten búcsúztunk el tőle, de ma reggel is belefutottam vagy 10 tűlevélbe, amiből az egyik persze a zoknimba fúródott. Ha megnézzük, egy tűlevél általában 1-3 cm hosszú, mégis milyen kis sunyi módon meg tudnak bújni a lakás rejtett zugaiban.
Na most elevenítsünk fel egy csillámport:

És akkor ebből képzelj el kismillió darabot. Ott, az előszobádban, a konyhádban, a nappalidban – pontosan ott, ahol a borítékot ki fogod nyitni. A csillámpor olyan, mint a konfetti – még 1-2 év múlva is talál az ember a lakásban és eszébe juttatja majd azt a bizonyos napot. Természetesen mellékelhetünk egy kedves kis üzenetet is, ha netán a csillámpor nem lenne elég. Hogy úgy abban a pillanatban még jobban fájjon.

csillampor

Az ausztrál cég szavatosságot vállal a kilétünk elrejtésére is, úgyhogy 10 ausztrál dollárért bárkivel, felelősségvállalás nélkül kiszúrhatunk.

A weboldal a FAQ-ban is elég egyértelmű választ ad a Hogyan működik? kérdésre: kattints a BUY gombra, add meg a kézbesítés napját és a címét. A többi a mi dolgunk.

Update: sajnos jelenleg nem fogadnak megrendeléseket.

+ csillámpor a nappaliban