Dobol az eső

Esernyő dob

Méghozzá szó szerint, köszönhetően a dél-koreai Dong Min Park nevű tervezőnek, aki megálmodta Rain Drum névre hallgató esernyőjét.

Esernyő dob

Az öt különböző színű, méretű és dobhangot adó kerek elemekből összeálló esernyő nemcsak elfogja az esőt, de csodát is tehet azzal, hogy az egyébként nyűgös, esős napokba becsempészi a vidámságot egy kis természetes dobjáték segítségével.

+ Drum&rain

← LCD Soundsystem: Drunk Girls

Üdvözlettel →

2 Comments

  1. esőember

    Ezzel két probléma van:
    1.) az esőcseppek nem ritmikusan potyognak, 2.) ha igazán esik, gyakorlatilag a teljes felület “dobol” vagyis egy idegesítő hangzavar lesz az egész. +1 probléma: sajnos a dobolást nem csak az hallja, aki alatta áll, hanem a mellette állók is (pl buszra várva, vagy piros lámpánál), és az össze-vissza dobolás nem jópofa hanem ingerlő, főleg esőben ázva. Lehalkítani pedig nem lehet…

  2. esőember

    …Különösen veszélyes egy ilyen eszköz, ha egy feltaláló ország-beli áll az esernyő alatt, mellette meg egy acélbetétes bakancsos, haját veszett ősmagyar fiatalember, aki a dobszótól nem hallja a vérpezsdítő Egészséges Fejbőr együttes inspiráló zenei akkordjait… :)

Minden vélemény számít!


7 − öt =

jobb oldal

Legfrissebb cikkek

bogár

Kirakat

Facebook Facebook Facebook

2006-2015. © dailybest.hu