Gasztro szekcióval bővül a karácsonyi Tripla WAMP a Millenárison!

A WAMP decemberben háromszor is – december 5., 12., 19. – kiköltözik a Millenáris Park B csarnokába, hogy ezúttal még nagyobb helyen, még szélesebb kínálattal várjon mindenkit. Csaknem 200 designer munkái közül lehet válogatni, Lila Füge gasztroblogger pedig egy egész gasztro szekciót szervezett össze, amelynek hála 30 standon kiemelkedő minőségű és dizájnos gasztrotermékek kerülnek a karácsonyi vásárok kínálatába!

Minden Karácsony fénypontja a „terülj-terülj asztalkám” és az ajándék halom a fa alatt, így idén ebben a szellemben készültek a tripla WAMPra. December első három vasárnapján megtöltik a Millenrás Nagycsarnokát mindennel, ami szem-szájnak ingere! Míg a tervezők asztalai a legkülönlegesebb design tárgyaktól roskadoznak majd, addig a gasztrokiállitók azt mutatják meg, hogyan olvasztható harmonikus egységbe a konyhaművészetet és a design. Így valóban két legyet üthetünk egy csapásra: a fa alá olyan nem mindennapi design tárgyak kerülhetnek, mint bicikligumiból készült övek és táskák, régi porcelánokból megálmodott ékszerek és lámpák, táskává alakítható pulóverek és progresszív mesekönyvek. Az ünnepi asztalt pedig telerakhatjuk a legkülönfélébb gasztro termékekkel: csokoládékkal, bonbonokkal, lekvárokkal, chutney-kkal, borokkal, olivaolajokkal és párlatokkal.

A Dailybest a szaloncukor és bonbonkészítést bemutató gasztro workshopokra biztosan ellátogat és a magyar grafikusok tervei alapján készült, egyedi Kolorpakk csomagolópapírokra is nagyon kíváncsiak vagyunk.

WAMP Adventi Válogatás

A WAMP designerei december 1-től kezdve Adventi Válogatással készülnek a Facebookon! Minden nap egy új design tárgy bukkan fel az oldalon, amelyet 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg a vásárokon, sőt akár meg is nyerheted valamelyiket!

+ WAMP a Facebookon

+ WAMP.hu