\ Kirakat

Palackposta USB-vel
54 $
Saburo Sakata

Palackposta USB-vel

Saburo Sakata tervezte ezt a miniatűr palackpostát. Apró kis fiolában egy 4 GB-os pendrive. Épp, mint a hajótörött filmekben, amikor a hajótörött megírja a papírra a helyzetét és egy üvegpalackba zárva útjára indítja a tengeren – aztán majd a partoknál valaki megtalálja.

Macskamintás kekszekhez
30
Valek Rolling Pins

Macskamintás kekszekhez

Ha szeretsz sütni, de a dekorálásra nem szánnál túl sok időt, a Valek mintázó sodrófái tetszeni fognak. A cuki cicás verzió mellett létezik kutyás, dínós, robotos, gyorséttermes, sok-sok…

Hangszórót salaktömbből
150 $
dashdot

Hangszórót salaktömbből

Daniel Ballou és a Dashdot csapata fejlesztette ezt a különleges hangszórót: salaktömböt alakítanak át hifi-minőségű hangfalakká.

Black megaphone
600 $
Vitalis

Black megaphone

iPhone/iPod készülékünket nem csak szobadísznek, de egy erőteljes hifiként is használhatjuk – bár ez ma már szinte megszokott dolog. Viszont mindig akad egy-egy olyan kiegészítő, amitől az ember újra megéli ezt a jövő-élményt.

100 kérdés
20 £
THE SCHOOL OF LIFE

100 kérdés

Száz kérdés a nagybetűsről: beszélgetős játék felnőtteknek – de semmi vadulás.

Ha lesz hó,
30 $
BluesParadise

Ha lesz hó,

az lesz az első, hogy beszerzek egy ilyet. Nem kell nagyon agyalni a működésen: a hógolyót bele kell tenni, célozni és tűz!

Ryan Gosling kifestő
18
Trendtribe

Ryan Gosling kifestő

Ryan Goslingot azt hiszem bemutatni nem kell. Ha lány/nő vagy, akkor azért, ha fiú/férfi vagy, akkor úgyse nézed meg ezt a cikket.

Monty Python óra
50
CoolPile

Monty Python óra

Nem tudom megvan-e az a rész a Monty Python-ból, a Hülye Járások Minisztériuma. Ha magát a jelenetet nem ismernéd, az epizód címe is már azért sejteti, hogy mire számíthatunk.

Hej te kiscica, hej te
37.99 $
New Look

Hej te kiscica, hej te

Igen, ez egy táska, ami egy rózsaszínű cicát formáz. De ráadásul olyan szemekkel, hogy bármelyik fotón látod, azt érzed néz. Téged.

Zombi karácsonyi díszek
14.99
ThinkGeek

Zombi karácsonyi díszek

Végülis ma már egy esti sorozatnézésnél simán lefut egy Walking Dead, a mobilodon is fent van/volt valami autóval menős és zombikat elütős játék, úgyhogy épp a karácsony maradna ki?

Zombifilm-készítő szett
6 £
Hawkin

Zombifilm-készítő szett

Egy képzeletbeli zombi apokalipszis közepén járunk: málló arcú zombik, leszakadt testrészek, kiégett autók, omladozó épületek. Közben a mobilodon villog a REC. Épp filmet forgatsz.

Diszkós és punk mosogató szivacs
5.96 £
Paladone

Diszkós és punk mosogató szivacs

Dobd ki az unalmas súrolókefédet, mert ezekkel az új szivacsokkal Te is várni fogod a mosogatást! Ez a hosszú nyelű szivacs egy már-már hiánypótló konyhai kiegészítő, amitől az amúgy monoton házimunka is végre egy kis értelmet kap. Igazi házavatós ajándék, biztos lehetsz benne, hogy onnantól mindig szívesen várt vendég leszel.

Állatos vállfa
12 $
Urban Outfitters

Állatos vállfa

Reggelente mikor a szekrényembe nyúlok, elfog a tanácstalanság. Nem az érdekel, hogy mit vegyek fel, hanem esetleg nem férne-e bele még egy kicsi visszaalvás. Nem sok időre gondolok,…

Legfrissebb cikkek

bogár

Kirakat

Facebook Facebook Facebook

2006-2015. © dailybest.hu