Kollégiumi csibészkedés, irodai kópéskodás

Mai nappal indul a 2009-es év legutolsó, teljes munkanapot végigmenő hete. A foglalkozási területek szerint más-más teendők vannak az utolsó héten: szumma-szummározni vagy sietni, még az év utolsó üzletét behozni. De az is lehet, hogy nálatok már nem igen zajlik munka, vagy legalább is kicsit szellősebben, így több idő jut a bandázásra; ha van csocsó az irodában, biztos hogy komoly bajnokság veszi kezdetét. De ha a te céged nem ilyen fancy, saját ötletekből kell dolgozni.

Nyílpuska

John Austin A Tömegpusztítás mini fegyverei című könyve (tömpuszfegy) segítségével egy kisebb harcászati katapult építhető néhány irodaszer felhasználásával (a fenti képen egy nyílpuska látható). Négy grafit ceruza, egy toll, egy iratgumi és egy üres félliteres ásványvizes palack kell csak hozzá. Hogy megfelelő ellenfeleket is kapjunk ehhez a középkori játékhoz, több mint 40 – lerombolásra ítélt – építmény összerakását is megtanulhatjuk a könyvből. Annyira komolyan van az egész előadva, hogy el is hiszi az ember.

Katapult kastély

A 101 irodai csapda és csíny könyve, mint ahogy a neve is mutatja, irodában elkövethető kópéskodásokat ajánl, a kollégák legnagyobb örömére. Például megtanulhatod azt is, hogy miként rendezz be egy irodát alufóliával és építs belőle űrhajó belsőt vagy hogyan csinálj a kedvenc bögréjéből vicces önkifejezési eszközt.

Poháralátét csapda

John Austin első könyve, a Kollégiumi csapdák pedig olyan megvicceléseket mutat, hogy néha már a South Park jut az eszembe.

Vizes léggömb csapda

+ John Austin könyvei

← Roadsworth

Karácsonyi Stylewalker Night →

2 Comments

  1. Tyű, vannak nagy genyóságok is a kollégiumi csibészetek között. 😀
    (megjegyzem: textilkötésű szőnyegragasztó szalaggal egy széket is derekasan a padlóhoz lehet rögzíteni, mégis könnyen eltávolítható, rugalmas, és nem hagy ragacsos foltot maga után 😉 nálunk legalábbis bevált 😀 a próbaragasztás viszont mindig ajánlott! )

  2. mi a hideg régi húszforintost tettük hasra :)

Minden vélemény számít!


kettő × 9 =

jobb oldal

Legfrissebb cikkek

bogár

Kirakat

Facebook Facebook Facebook

2006-2015. © dailybest.hu